22 грудня 2023 08:03

"Передайте Антонеллу". У ЗМІ розповіли про конфлікт Мессі з Алехандро Гомесом

Між футболістами збірної Аргентини Алехандро Гомесом та Ліонелем Мессі стався конфлікт під час чемпіонату світу з футболу 2022 року, який проходив у Катарі. Про це повідомляє Marca.


За інформацією джерела, причиною конфліктної ситуації стало неповажне ставлення Гомеса до дружини Мессі Антонелли Роккуццо. Повідомляється, що після однієї з ігор вся аргентинська команда відзначала перемогу у роздягальні, виконуючи пісні. Тоді Алехандро вигукнув «передайте Антонеллу», чим дуже розлютив капітана аргентинської національної команди.


Нагадаємо, збірна Аргентини у фіналі турніру обіграла збірну Франції (3:3 та 4:2 за серією пенальті). Кубок чемпіонату світу став для Лео Мессі першим у кар'єрі.


У фінальному матчі забитими м'ячами відзначилися Анхель Ді Марія, двічі Мессі, та хет-трик оформив нападник «ПСЖ» Кіліан Мбаппе. При цьому на останніх хвилинах гравець збірної Франції Рандаль Коло Муані втратив вірний момент, який міг призвести французів до золота. Голкіпер суперників Еміліано Мартінес здійснив сейв.