19 грудня 2023 14:56

Тренер, що працював з Чехом і Касільясом, бачить у Трубіна велике майбутнє

Колишній асистент Жозе Моуріньо в багатьох клубах, у яких працював португалець, розхвалив гру українського воротаря «Бенфіки» Анатолія Трубіна та бачить для нашого співвітчизника велике майбутнє.


«Він додав упевненості не лише захисту, а й півзахисту. Це все робить гру краще. Він воротар, що заслуговує грати у цьому клубі. «Бенфіка» отримала воротаря, який буде одним із найкращих у світі.

Мало хто здатний на сейв, який він здійснив проти «Браги». У нього чудова рухливість, спритність. І це незважаючи на два метри зроста. Він дуже швидко зреагував, коли вже почав падати в інший бік, зумів відбити украй складний удар, що принесло «Бенфіці» додаткові два очки.

У той же час, є деякі деталі, які потрібно поліпшити. Це гра на виходах, як він іде у стики, й які позиції займає в деяких моментах. Це дрібниці, які бувають, бо він ще молодий. Але навряд чи хтось ще сумнівається в його потенціалі», – наводить слова Сільвіньо Лоуро португальське видання Record.

Додамо, що Сільвіньо розуміється на необхідних для топ-голкіпера якостях, оскільки за свою кар'єру працював із такими майстрами воротарського цеху, як Ікер Касільяс («Реал»), Петр Чех («Челсі») та Жуліо Сезар («Інтер»).