19 грудня 2023 00:01

Невілл про АПЛ: "Сіті" знаходиться трохи нижче свого рівня, але все одно в кількох очках від вершини. "Арсенал" – єдиний конкурент"

Гарі Невілл назвав команди, які боротимуться за чемпіонство в АПЛ.


"Це не схоже на Сіті", це не схоже не Пепа. Вони втратили очки в п'яти з останніх шести ігор, вони мали кілька по-справжньому важких моментів, вони втрачали очки тоді, коли цього ніхто не очікував.


Люди не розносять їх, ми не говоримо, що вони стали командою для сміття. Ми говорили, що в «Манчестер Юнайтед» останні кілька тижнів був хаос, але «Манчестер Сіті» зараз просто трохи нижче свого рівня.

За останні кілька років вони досягли таких успіхів, що можуть провести кілька місяців на менш високому рівні. Вони дійсно втратили кілька очок – і всі рано перебувають лише за кілька балів від вершини ліги.


Вони досі серед претендентів, і якщо вони залишаться там до лютого, вони будуть небезпечні. Але причина, через яку я сказав, що «Арсенал» виграє лігу, полягає в тому, що я роблю ставку на ті невеликі травми, які гравці «Сіті» отримуватимуть після требла, на їхню самозаспокоєність після требла та випадання з гри, і я роблю ставку на те, що Арсенал збереже форму своїх основних гравців.

Я дійсно думаю, що Арсенал - єдиний конкурент Сіті, я не вірив в Ліверпуль [навіть до матчу з МЮ]. Вони можуть включитися у боротьбу лише через Клоппа і якщо посилять півзахист у січні, але я відчуваю, що «Арсенал» кращий за команду», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».