18 грудня 2023 16:12
2

Журналіст: "Якщо Хачеріді справді цікаво займатися селекційною роботою, то "Динамо" пощастило. Женя далеко не дурник"

Журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився про ймовірне призначення Євгена Хачеріді на посаду селекціонера "Динамо".


- Я колись із ним розмовляв. Він уже не має такого інтересу до футболу на такому рівні. Але коли ми граємо з ветеранами, він пхає, шипить, не любить програвати. Дуже азартний. Не знаю, яким Хачеріді буде селекціонером. Якщо селекціонер із нього буде кращим, ніж футболіст, то Суркіс зірвав джекпот. Хачеріді був одним із найкращих центральних захисників в історії нового українського футболу. На рівні Ліги чемпіонів.


Якщо йому справді цікаво займатися селекційною роботою, то "Динамо" пощастило. Женя далеко не дурник. Він живе футболом, цікавиться та розуміє його. Дивиться матчі, багато спілкується, багато знає. Не знаю, як у нього з іноземними мовами, але канва загалом така. Коли Хачеріді стане селекціонером, то він не матиме легендарних кейсів динамівської служби, коли поїхали дивитися на гравця не в те місце або не вміли описати побачене, дати характеристику переглянутому футболісту. Впевнений, що з Хачеріді буде по-іншому.

видел его как то на обеде с семьей "рыба пила" на васильковской так он деток своих учил уму разуму а жене я так понял было по
- Він уже не має такого інтересу до футболу на такому рівні.
- Він живе футболом, цікавиться та розуміє його.
___
Здається Вацько передивився Циганика. Аби що сказати