17 грудня 2023 09:59

Джеррард: "Перехід Фірміно до "Аль-Іттіфак"? Я його великий фанат"

Головний тренер саудівського "Аль-Іттіфака" Стівен Джеррард відповів на запитання про те, чи може нападник "Аль-Ахлі" Роберто Фірміно перейти до його клубу в майбутнє трансферне вікно.


«Очевидно, що під час найближчого трансферного вікна нам треба посилюватися. Ми маємо залучати найкращих футболістів. Це має статися якнайшвидше, адже справа у посиленні далеко не однієї чи двох позицій.


Звичайно ж, я дуже добре знаю Фірміно, і я його великий шанувальник. На даний момент він гравець «Аль-Ахлі», тому мені важко коментувати цю ситуацію та називати конкретні імена. Однак я хочу дати зрозуміти, що я, як і раніше, голодний до трансферів, і ми хочемо підписувати нових гравців для подальшого зростання команди», — наводить слова Джеррарда британський журналіст Бен Джейкобс у соцмережі Х (раніше Twitter).


Нагадаємо, напередодні у ЗМІ з'явилася інформація, що «Аль-Ахлі» розглядає варіант із тим, що віддати Фірміно в оренду іншому клубу із Саудівської Аравії. «Аль-Іттіфак» Джеррарда називається як основний претендент на підписання бразильського футболіста.