15 грудня 2023 11:32

"У Луніна статистика краща, ніж у Кепи": іспанський ЗМІ озвучив ключову зміну в "Реалі" та революцію у збірній України

Фото - ua.depositphotos.com


Прогрес голкіпера Реала Андрія Луніна не залишився непоміченим.


Останні виступи українця за мадридську команду розпалили дискусію щодо того, хто має зайняти місце у воротах "вершкових". Андрій Лунін переконав наставника Реала Карло Анчелотті, що заслуговує позмагатися з Кепою за ігровий час.


Як інформує AS, італійський фахівець не бачить причин повертати українця на лаву запасних, оскільки помітив його прогрес. Лунін має набагато кращий відсоток сейвів (86%), ніж його конкурент (показник Кепи впав до 77%). Сейви в матчі проти Бетіса (1:1) свідчать про те, що українець відчуває себе впевнено і це кардинальна відмінність порівняно з минулими роками.


Видання зазначає, що гарна форма Луніна та постійна гра за Реал могли б посилити внутрішню конкуренцію у збірній України. В останніх матчах роль першого номера Сергій Ребров віддавав Анатолію Трубіну, який виступає за Бенфіку. Якщо Андрій Лунін частіше виступатиме за мадридців, то є ймовірність, що він буде більше грати за національну команду, якій доведеться позмагатися у плей-офф за вихід на Євро-2024.


Очікується, що Андрій Лунін вийде у стартовому складі проти Вільяреала в неділю, 17 грудня. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом.