14 грудня 2023 20:17

Мерсон: "Ліверпуль" розірве МЮ – 3:0. Команда тен Хага розібрана і навіть у переможних матчах насилу добивалася свого"

Пол Мерсон вважає, що "Манчестер Юнайтед" програє "Ліверпулю" з рахунком 0:3.


«Люди постійно кажуть, що це велика гра, але чи це так насправді? Думаю, це найпростіший прогноз на вихідні: очікую, що «Ліверпуль» здобуде досить комфортну перемогу.


Бруну Фернандеш дискваліфіковано, Люка Шоу, Рафаеля Варана та Харрі Магуайра замінили через травми під час гри з «Баварією», тож ситуація для «Юнайтед» виглядає не дуже добре.

Я скажу так: мене більше здивує нічия в матчі МЮ, ніж якщо Кристал Пелас набере очки у грі з Манчестер Сіті. Ось наскільки я впевнений у перемозі Ліверпуля.


Команда Еріка тен Хага у абсолютно розібраному стані. Вона мала свободу дій у матчі з «Баварією», але вона з тріском провалилася. Перед цим її було абсолютно знищено вдома «Борнмутом». І навіть у переможних матчах вона насилу добивалася свого.


Я чекаю, що "Ліверпуль" розірве "МЮ" на частини, ставлю на перемогу господарів із рахунком 3:0. Ерік тен Хаг просто відправить футболістів на поле. Я нічого не чекаю від «МЮ», він цього сезону недостатньо хороший. "Ліверпуль", навпаки", лідирує в АПЛ і повинен перемагати, враховуючи щільний передсвятковий графік. Тим більше, попереду зустріч з «Арсеналом», – сказав колишній нападник «Арсеналу».