11 грудня 2023 17:01

Ібрагімович про повернення до "Мілана": "Моя любов до "россонері" ніколи не помре. Можливість стати значною частиною їхнього майбутнього – це те, про що я міг тільки мріяти"

Златан Ібрагімович висловився про повернення до «Мілана».


Сьогодні колишній футболіст обійняв посаду операційного партнера компанії RedBird у галузі спорту, медіа та розваг. Він також буде старшим радником власників та вищого керівництва «Мілана».


«Я надзвичайно вдячний за те, що приєднуюсь до RedBird та «Мілану», обіймаючи ці важливі та впливові посади. RedBird співпрацює з деякими з найбільших спортсменів, команд та бізнесменів у світі, щоб створювати значні та результативні підприємства. Я з нетерпінням чекаю можливості зробити свій внесок у їхню інвестиційну діяльність у сфері спорту, медіа та розваг.


Моя любов до «россонері» ніколи не помре, і можливість стати значною частиною їхнього майбутнього – це те, про що я міг лише мріяти. Я вдячний Джеррі [Кардиналі] за те, що він надав мені цю можливість. Я глибоко захоплений цілеспрямованістю, пристрастю та працьовитістю, які RedBird та вище керівництво продемонстрували з моменту придбання клубу.

Я не ставлюся легковажно до цього рішення – воно дуже важливе та особисте для мене та моєї родини. Я довго і завзято думав про перші кроки у своїй кар'єрі після закінчення кар'єри гравця, і я дуже радий розпочати цю подорож у складі RedBird та «Мілана». Для мене та моєї родини це справді повернення додому до улюбленого клубу, де я завершив свою ігрову кар'єру і тепер починаю наступний розділ свого життя», – заявив Ібрагімович.