7 грудня 2023 21:52

Джанфранко Дзола: "Азар зводив Саррі з розуму. Еден скаржився на тренування, хотів різноманітності, але завжди був корисний у вирішальні моменти і багато разів рятував "Челсі"

Джанфранко Дзола заявив, що Едену Азару не подобалося працювати з Мауріціо Саррі.


«Азар зводив Мауріціо з розуму більше за будь-якого іншого гравця.


Мауріціо на тренуваннях говорив: «Так, хлопці, починаємо все спочатку». Азар відповідав: "Добре, тренер". А потім опускав голову, бо не любив повторення [одних і тих самих вправ]. Я знаю, що такі футболісти, як він, хотіли різноманітності, хотіли робити щось веселе, тому що вони настільки хороші, що здатні самостійно вигравати матчі.

При цьому Азар був приголомшливим футболістом, тому що він хоч і скаржився на тренування, роботу в залі, але завжди був дуже корисний у вирішальні моменти.

Був важкий момент, коли ми програвали "Кардіффу" в гостях, а він був на лавці, бо ми надали йому відпочинок. Уболівальники скандували кричалки проти Саррі та хотіли, щоб він пішов. Але Азар вийшов на поле і повністю змінив перебіг матчу, вигравши його для нас. Він був чудовий і провів приголомшливий сезон. Він багато разів нас виручав, тож я можу сказати про нього тільки добре», – заявив екс-тренер «синіх» в ефірі Obi One Podcast.