5 грудня 2023 00:04

Вацко розкритикував Лучі та пояснив, чому український арбітр працював на матчі Ліги чемпіонів

Український журналіст та коментатор Віктор Вацко розкритикував роботу голови комітету арбітрів Лучано Лучі:


«За весь час роботи італійських кураторів та розвиваторів суддівського корпусу, ніколи український арбітр не судив матч групового етапу Ліги чемпіонів, ніколи до минулого тижня.


А тепер паралель, зрозуміла для кожного українця. Є у вашому виборчому окрузі депутат. Ось обрали його до Верховної Ради, він сидить собі 4,5 роки з цієї каденції, не робить абсолютно н****а та стриже свою капусту за правильне натискання кнопок у потрібних голосуваннях.


Але наближаються нові вибори, і капусту хочеться стригти і в наступні п'ять років. Але для цього потрібно, щоби люди знову за тебе проголосували.


І той тип, який 4,5 роки нічого не робив, починає за півроку до виборів створювати видимість активної діяльності – виділив там якісь 100 доларів, щоб лави комунальники пофарбували, гречку з тушоночкою роздати пенсіонерам.


І ось для мене так виглядає ця історія. Лучі н****а не робив весь цей час, а тут – щоб залишитися при годівниці, при новій владі – нате вам результат. Навіть вам гречку з тушонкою на матч «Реал Сосьєдад» – «РБ Зальцбург». Щоб потім сказати: «Ну ось, я ж підготував, ми ж досягли, історичне досягнення», – розповів Вацко.