2 грудня 2023 22:20

Морган вважає, що "Арсенал" має купити Тоуні: "Він хижий бомбардир, а у нас таких немає - Жезус ніколи не заб'є 25 голів за сезон"

Пірс Морган вважає, що «Арсенал» має підписати Айвена Тоуні.


Телеведучий та вболівальник «канонірів» відповів на запитання про те, чи має трансфер Тоуні стати пріоритетною метою для клубу.


"Я думаю, що так. Я, як і раніше, вважаю, що нам потрібний нападник світового класу.


Я думаю, що у Габріела Жезуса фантастична теплова карта, він фантастичний футболіст, прикладає неймовірні зусилля і забиватиме голи, але він ніколи не заб'є 25 голів за сезон чи щось таке. Тоуні - вроджений бомбардир, хижий бомбардир, а в нас таких немає.


Я не думаю, що Едді Нкетія ще готовий. Він може стати таким гравцем, і ми бачили, що він дуже домінує у матчах з меншими командами, але він часто зникає у важливих матчах. Це не його вина, це брак досвіду, але я думаю, що він досягне цього в майбутньому.


Якби ви запитали більшість уболівальників «Арсеналу», чого нам не вистачає, вони б сказали, що ми сильні в обороні, і, добре це чи погано, Артета довів свою правоту, зробивши Райю головним воротарем. Він вірить у нього, і він воротар, який бавиться ногами – це те, чого хоче Артета.


У нього чудовий захист, дуже сильний півзахист, кілька блискучих гравців широкого профілю в атаці – просто немає такого хлопця.


У ті роки, коли ми вигравали титули, у нас були Ніколя Анелька, Іан Райт, Денніс Бергкамп, Тьєррі Анрі, Робін ван Персі та гравці такого калібру – у нас немає жодного з них, а якби у нас був такий гравець, у нас був би чудовий шанс виграти не лише Прем'єр-лігу, а й Лігу чемпіонів.

Чому б і ні? Цього тижня ми зробили заяву про реальні наміри, і я думаю, що ми маємо склад, який може поборотися за перемогу в Лізі чемпіонів», – сказав Морган.


Нападник Брентфорда Айвен Тоуні відбуває восьмимісячну дискваліфікацію за порушення регламенту про ставки. Він зможе повернутися на поле у середині січня.