29 листопада 2023 23:06

Тен Хаг після 3:3 з "Галатасараєм": "Видно стиль МЮ – активний, динамічний і сміливий, я дуже радий. Але якщо хочемо залишитися в ЛЧ, такі матчі потрібно вигравати"

Ерік тен Хаг підбив підсумки гри «Манчестер Юнайтед» та «Галатасарая».


Гра 5-го туру групового етапу ЛЧ закінчилася нічиєю з рахунком 3:3. У ході гри англійці вели з різницею у два м'ячі.

– Ми вигравали, а потім втратили перевагу. Ми мали взяти три очки, це зрозуміло. Ми робили це за інших матчів.

Я був задоволений тим, як ми грали, але в той же час я маю покритикувати команду, бо оборона була недостатньо хороша. Ми ведемо з рахунком 3:1 і не можемо дозволити собі помилок, оскільки вони роблять різницю.

Кожен гол має свою історію. Чи то момент переходу з оборони в атаку, коли ми не блокували суперника в центрі поля, чи другий гол, який був забитий зі штрафного, чи третій гол – ми були організовані, але перевантажені. Цього не має відбуватися. Ми повинні винести уроки з цього.

Я дуже радий, тому що видно стиль цієї команди – активний, динамічний та сміливий. Я був задоволений грою, тому що ми створили так багато моментів, але водночас ми мали виграти цей матч».

– Хто винен у тому, що команда втрачає перевагу?

– Завжди я. Я несу за це відповідальність. Ми знаємо, що будуємо проект. Ми вносимо поліпшення, тому це дуже обнадіює. Ми рухаємося в правильному напрямку, тому я знаю, що у довгостроковій перспективі ми досягнемо успіху, але якщо ми хочемо залишитися в Лізі чемпіонів, то такі матчі потрібно вигравати, – сказав тен Хаг.