29 листопада 2023 09:45

Хау про гол ПСЖ на 98-й: "Коли м'яч від грудей потрапляє в руку - це не пенальті, але я не маю права висловити те, що думаю. Я спустошений, "Ньюкаслу" просто не вистачило успіху"

Едді Хау не погоджується з пенальті, призначеним у ворота «Ньюкасла» у грі з «ПСЖ».


«Я все ще намагаюся з цим упокоритися. Почуваюся спустошеним, але водночас я задоволений тим, як гравці сьогодні викладалися, їхньою самовіддачею, виконанням. Нам не пощастило, наприкінці просто не вистачило успіху.


Я не думаю, що це пенальті. У випадку з повторами не враховується те, наскільки швидко насправді летить м'яч. Спершу він потрапив у груди. Але навіть якби в руку – це все одно не пенальті з огляду на те, наскільки близько був гравець. Але можна навести інші аргументи.

Коли м'яч спершу потрапляє в груди, а потім у низько розташовану руку, це не пенальті. Я не маю права підбити підсумки, не можу висловити свої внутрішні думки [інакше будуть неприємності].


Думаю, що рефері добре працював до цього моменту. Він чудово справлявся», – сказав головний тренер «Ньюкасла» в ефірі TNT Sports після нічиєї з рахунком 1:1.

Гра обслуговувала бригада суддів під керівництвом Шимона Марчиняка.