26 листопада 2023 21:37

Шон Дайч про 0:3 проти МЮ: "Красень-гол на початку матчу поставив нас у глухий кут"

Головний тренер «Евертона» Шон Дайч прокоментував домашній розгром від «Манчестер Юнайтед» (0:3).


«Суперник фактично розпочав матч із красеня-гола, який поставив нас у глухий кут. Загалом ми добре грали в першому таймі та мали хороші моменти, тому я був задоволений грою в перерві.

Але потім одразу ж «МЮ» отримав право на пенальті. Я співчуваю нашим уболівальникам, рефері дивиться на екран, а ми вже знаємо результат. Сучасна гра така, що коли арбітр дивиться екран – це пенальті. І ми бачимо це постійно, це те, на що перетворилася гра зараз.

«МЮ» має хорошу команду, вони уважні та знаходять важливі моменти за допомогою ключових передач. Але й наша гра більшу частину часу також була хорошою. Ми намагаємося урізноманітнити нашу гру, але треба забивати голи. Сьогодні у нас знову було безліч моментів, і нам треба навчитися реалізовувати їх. Іноді в цьому і може бути різниця, тому мої підопічні старанно працюють над цим компонентом.

Щодо зняття з нас 10 очок, то я дуже переживав останні дні. Більшість людей думають, наскільки це несправедливо, включаючи наших уболівальників, мене, весь наш клуб. Ми повинні виступати та перемагати в кожному матчі. Також ми повинні виявляти характер, це життєво важлива якість, і ми повинні бути єдиними, щоб упоратися з тим, що сталося».