26 листопада 2023 11:50

Невілл: "Трент нарівні з де Брюйне. Він може стати найкращим правим захисником усіх часів - потрібно просто серйозніше ставитись до оборони"

Гарі Невілл поставив Трента Александер-Арнолда на рівень із Кевіном де Брюйне.


«Інколи я критикував Трента. Це приголомшливий футболіст, який чудово спрямовує м'яч, чого ви просто не бачите.


У «Манчестер Сіті» травмовано де Брюйне, який є гравцем світового класу у плані подач, ударів та пасу. Трент нарівні з ним – і він правий захисник! Чи не класичний правий захисник, але саме в цій зоні він грає. Нехай просто віднесеться трохи серйозніше до гри у захисті, але я думаю, що його ставлення до захисту у матчі з «Сіті» було дуже добрим.


Йому достатньо бути бодай трохи компетентним у плані гри у захисті, не найкращим у світі. Але він не повинен бути тягарем, і в останні роки були періоди, коли це було дуже помітно, коли його було надто легко обіграти чи пройти.


Але його гра з м'ячем просто неземна. Він грає в центрі півзахисту 50-60 відсотків часу матчу, йде вперед, забиває, набиває статистику, якої немає у правих півзахисників чи правих нападаючих.

Я думаю, що він має все необхідне, щоб стати найкращим правим захисником усіх часів. Але йому просто потрібно трохи серйозніше ставитись до гри у захисті», – сказав колишній правий захисник «Манчестер Юнайтед».