25 листопада 2023 15:52

Анчелотті про травми гравців "Реала": "Єдине рішення – скоротити кількість матчів. Збірні грали з рахунком 8:0, 14:0. Не знаю, чи є в цьому велике значення"

Карло Анчелотті висловився про велику кількість травм у гравців «Реала».


«Ці травми трохи позначилися на нас, але цей склад добре сконструйовано. Ми були конкурентоспроможні без Мілітао, Куртуа, Вінісіуса та Беллінгема. Ми абсолютно впевнені у собі. Ми розглядаємо це як можливість показати, наскільки ми хороші та наскільки хороші інші гравці у цій команді.

Такий календар не повинен залишатись. У нас є ця проблема, і вона посилюватиметься, у нас попереду чемпіонат світу з великою кількістю ігор, Ліга чемпіонів з великою кількістю ігор. Єдине рішення – скоротити кількість ігор. Але я ніколи не чув, щоб профспілка гравців щось говорила.

Якби кількість ігор скоротили, це було б добре. Це зменшило б кількість травм та покращило видовищність. Під час цієї паузи я бачив ігри збірних, які закінчились із рахунком 8:0, 14:0. Я не знаю, чи є в цьому велике значення.

Ми маємо багато ресурсів. Беллінгем може грати у центрі поля. Браїм виявив себе добре. Вінісіус не грав місяць, але ми все одно досягли хороших результатів. Беллінгем не грав, але ми забили п'ять голів у ворота "Валенсії".

Федеріко [Вальверде] може грати опорника. Як і Кроос. У центрі може бути зв'язка Кроос – Вальверде, Кроос – Себальос, Кроос – Модріч. Ми маємо багато варіантів», – сказав головний тренер «Реала».