23 листопада 2023 14:15

Брали участь у війні проти України: Путін помилував двох убивць-людожерів

Фото - ua.depositphotos.com


Російський диктатор Володимир Путін за участь у війні з Україною помилував сахалінського людожера Дениса Горіна і засудженого за ритуальні вбивства Миколу Оголобяка, який також має в біографії факт людожерства, повідомляють росЗМІ.


Джерело: видання "Холод", Сибирь. Реалії, Російська служба ВВС News і 76.RU


Деталі: Повідомляється, що уродженець Сахалінської області Горін був тричі засуджений за вбивства щонайменше 4 осіб, що сталися у 2003, 2010 і 2011 роках (два вбивства, які Горін скоїв спільно з братом Євгеном).


Вбивство, скоєне у 2010 році, було розкрите влітку 2012 року. За версією слідства, Горін спочатку вбив людину, а потім зрізав із ніг трупа м'ясо − промив, поклав у холодильник і пізніше з'їв. Востаннє вбивцю засудили до 22 років виправної колонії особливого режиму.


Повідомляється, що місяць тому на сторінці Горіна в соцмережі з'явилося нове фото − у військовій формі із Z-символікою на рукаві.


Про нинішнє місцезнаходження Горіна журналістам повідомив його сусід Дмитро.


Пряма мова Дмитра: "Зараз він у Южно-Сахалінську, у госпіталі, середньої тяжкості поранення. Вважай, на волі, помилуваний, півстроку як із куща. Але, думаю, ненадовго він на волі. Рідні його жертв усе пам'ятають".


Деталі: Також росЗМІ пишуть, що цього тижня стало відомо, що за участь у війні в Україні помилували 33-річного Миколу Оголобяка, якого у 2010 році засудили до 20 років колонії за ритуальні вбивства 4 підлітків і людоїдство.


Батько Оголобяка повідомив, що той повернувся з війни до Ярославля на початку листопада.


Пряма мова батька: "Він служив там півроку в "Шторм Z"... Він після поранення − інвалід. Він ходить, але поранення було важке. Поки що ніким не працює, відновлюється. На СВО (так росіяни називають війну проти України − ред.) його навряд чи знову візьмуть".


ЗМІ пишуть, що Оголобяк був членом секти сатаністів, яка спершу вбивала собак і кішок, а у 2008 році вбила і розчленувала чотирьох підлітків: 3 дівчат і хлопця.


Слідство дійшло висновку, що вбивства були ритуальними. Повідомляється, що вбивці мали ритуальну галявину, де палили багаття, шикувалися у формі пентаграми, жертв убивали кинджалами. Описується, що під час одного з убивств Оголобяк уголос рахував удари − і робив це доки не завдав 666.


Згідно з матеріалами справи, трупи вбивці розчленовували і закопували.


Також є інформація, що двом першим убитим дівчатам сектанти відрізали груди, вийняли серце і язик, засмажили їх і з'їли.


Більшості сектантів на той час не було 18 років, вони отримали до 10 років колонії. Оголобяка, який на момент убивства був повнолітнім, засудили до 20 років − він мав сидіти до 2030 року.