20 листопада 2023 17:06

Спаллетті про вбивство італійської студентки, скоєне її колишнім хлопцем: "Ми більше не можемо терпіти сраних трусів, що маскуються під чарівних принців. Вони невдахи без майбутнього"

Лучано Спаллетті висловився про вбивство італійської студентки.


22-річну Джулію Чеккеттін знайшли мертвою в суботу, 18 листопада. Вона зникла за тиждень до цього, відтоді поліція шукала.


Головним підозрюваним у вбивстві є колишній хлопець Джулії, 22-річний Філіппо Т. Хлопець та дівчина перебували у стосунках півтора року та розлучилися влітку 2023 року. З того часу вони підтримували зв'язок.


11 листопада Джулія та Філіппо зустрілися біля торгового центру. За словами свідків, між ними стався конфлікт. Камери відеоспостереження зафіксували, як хлопець побив дівчину на парковці, а згодом затяг до себе в машину. Підозрюваного заарештували в Німеччині 16 листопада.

«Ми більше не можемо терпіти цих сраних трусів, що маскуються під чарівних принців. Ми повинні допомогти жінкам дистанціюватися від будь-кого, хто претендує на їхню свободу.


Чоловіки, які вбивають жінку, зізнаються у своїй боягузтві. Ті, хто думають, що проблеми у відносинах можна вирішити за допомогою насильства – невдахи без майбутнього», – сказав головний тренер збірної Італії.