20 листопада 2023 10:02

"Половина збірної складається з гравців, яких я тренував". Луческу висловився про гру України з Італією, пригадавши роботу в "Динамо"

Колишній головний тренер донецького Шахтаря та київського Динамо Мірча Луческу поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку відбору Євро-2024 між збірними України та Італії.


У день матчу Україна – Італія газета Tuttosport взяла інтерв'ю у Мірчі Луческу. 78-річний румунський тренер, який щойно пішов у відставку з посади тренера київського Динамо і має досвід виступів в обох країнах, буде на трибунах у Леверкузені.

«Половина збірної складається з гравців, яких я тренував, взявши їх під свою опіку, коли вони були ще зовсім молодими у донецькому Шахтарі та київському Динамо. Вони запросили мене на цей момент, коли вся нація живе з великим очікуванням і хвилюванням, на матч, який може стати історичним. Зрозуміло, що війна, яка триває, робить матч ще більш епічним. На поле гравці винесуть страждання і гордість всієї країни, і вони також захочуть досягти успіху в кваліфікації».

Матч Україна – Італія пройде у понеділок, 20 листопада, у німецькому Леверкузені та розпочнеться о 21:45 за київським часом.