19 листопада 2023 14:48

"Обережна гра з обох сторін": ексгравець збірної України поділився очікуваннями від матчу з італійцями

Колишній півзахисник національної збірної України Андрій Полунін поділився очікуваннями від вирішального поєдинку для команди Сергія Реброва у відборі до Євро-2024 проти Італії.

Андрій Полунін, який єдиний свій гол у футболці збірної України забив саме у ворота збірної Італії в далекому 1995 році (відбір на Євро-1996, 1:3, – прим.) вважає, що нинішню «скуадру адзурру» синьо-жовті можуть здолати.


«Для мене збірна Італії завжди ототожнювалася з непрохідною обороною. Вважав, що коли «Скуадра Адзурра» забиває першою, то відігратися майже нереально. Про збірну Італії нинішнього зразка так сказати не можна.


Думаю, що буде обережна гра з обох сторін і все залежатиме від того, хто краще реалізує свої моменти біля чужих воріт. Хіба що на перебіг подій на футбольному полі вплине швидкий гол».


Виділив Полунін і сильні сторони нашої головної команди країни.


«Сила нашої збірної - в досвіді. Сподіваюся, що завтра Віктор Циганков та Артем Довбик скористаються нагодою й доведуть, що їм до снаги стати лідерами головної команди країни.


Ще один наш козир – ігрова дисципліна. На мій погляд, у наших хлопців-непогані шанси пробитися на Євро-2024 без стикових матчів», – сказав Полунін в інтерв’ю Sport.ua.


Фото - Footboom