15 листопада 2023 09:32

Євро-2024 U-19: сьогодні юнацька збірна України стартує у кваліфікаційному раунді турніру

Сьогодні, 15 листопада юнацька збірна України (футболісти не старші 2005 року народження) розпочинає боротьбу у кваліфікаційному раунді Євро-2024 (U-19).


Підопічні Олега Кузнецова виступатимуть у групі 7, де зустрінуться з командами Словаччини, Косова та Мальти. Міні-турнір проходитиме з 15-го до 21 листопада в мальтійському місті Та-Калі (стадіон «Сентенарі»). Для виходу до еліт-раунду відбору потрібно посісти у квартеті перше або друге місце. Також путівку туди отримає найкраща серед третіх команд.

«Мальтійці — господарі, тож вони будуть надмотивовані. Із Косовом ми зустрічалися та перемагали його, але це був дуже складний для України поєдинок. А Словаччина завжди мала перспективну молодь. Тому я не став би виділяти якусь збірну. Усі суперники мають приблизно однакові шанси на успіх», — сказав напередодні головний тренер юнацької збірної України Олег Кузнецов.

Сьогодні наша команда стартує поєдинком із господарем міні-турніру — збірною Мальти. Початок зустрічі — о 12:00 за київським часом.