14 листопада 2023 13:42

Камені про образи на адресу Вінісіуса: "Це відбувається швидше через його відношення, ніж через щось ще. У багатьох випадках мовчання – найкращий спосіб відповісти"

Ідрісс Камені вважає, що Вінісіусу варто спокійніше реагувати на образи.


– Якою є ваша думка про «справу Вінісіуса»? Як ви вважаєте, з цим добре розуміються? А сам футболіст?


– Я не хочу нікого виявити неповагу або бути неправильно зрозумілим, тому що ми всі по-різному реагуємо на ту саму проблему. Але я не сприйняв би це так само [як Вінісіус].


Відповідати криком чи образою – отже прийняти правила їхньої гри, поставити себе з їхньої рівень. У багатьох випадках мовчання – найкращий спосіб відповісти. Ми маємо враховувати, що стиль гри футболіста можна інтерпретувати як провокацію. Я думаю, що ключ до успіху – перевести все в спокійніший і ввічливіший напрямок.


- Ви думаєте, що якби Вінісіус ставився до ситуації по-іншому, його менше ображали б?

– Якби в нього було інше ставлення до ситуації, гадаю, так. Через це люди називають Вінісіуса провокатором. Видно, що це відбувається швидше через його стосунки, ніж через щось ще, тому що в лізі багато чорношкірих, які не страждають від цього щовихідних, – сказав колишній воротар «Еспаньола», «Малаги» та збірної Камеруну. , який також зазнав расистських образ під час кар'єри.