14 листопада 2023 12:11

Джерело: "Минай" розглядав кандидатуру екс-захисника "Динамо" на посаду головного тренера

"Мінай" розглядав кілька кандидатур на посаду головного тренера замість Володимира Шарана, якого планують звільнити, повідомляє журналіст Ігор Сеймон у своєму телеграм-каналі.

«У клубі роздумують над можливими кандидатами на заміну Шарану вже давно – відколи ця серія без перемог набула загрозливих масштабів. Серед тих, кого керівництво розглядало можливою заміною, є зокрема прізвища [Івана] Федика, Руслана Костишина, [Олександра] Головко. Список дуже широкий, але хотіти – це одне, а могти – це інше.


Клуб реально оцінює свої можливості та готовий дати шанс комусь із молодих тренерів, які добре знають стан справ у юнацьких командах. Імовірний виліт у Першу лігу може стати поштовхом до зміни вектора клубу – повне переорієнтування на роботу з молоддю та виховання її для заможних клубів УПЛ.

У «Мінаї» спираюся на досвід «кейсу Твердохліба», який знайшли у Першій лізі, а зараз торгуються ним із фінансово заможними учасниками чемпіонату. Більше того, є навіть варіанти із продажем його за кордон», – написав Семон у своєму телеграм-каналі.