13 листопада 2023 23:30

Юрій ВІРТ: "На гру з Італією Ребров викликав найсильніших"

13 листопада в польському Гданську національна збірна України з футболу розпочала підготовку до вирішального поєдинку відбору на Євро-2024 – з Італією.


Колишній гравець національної збірної України Юрій Вірт ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми враженнями про тих гравців, яких керманич Сергій Ребров викликав на листопадовий етап підготовки:


– Вважаю, що тренерський штаб на чолі з Сергієм Ребровим уважно слідкував, як за перебігом подій в чемпіонаті УПЛ, так і грою тих українців, що виступають за кордоном. На мою думку, запрошення одержали всі найсильніші. Слід віддати належне Сергію Реброву за те, що він довіряє молодим. Ось й цього разу вперше були викликані Владислав Дубінчак з «Динамо» та Максим Таловєров з австрійського ЛАСКа. Згадав наставник й про Данила Сікана з «Шахтаря», в активі якого вже є виступи за головну команду країни. Останнім часом «гірник» стабілізував свою гру, забиває , тому й на видноті.


Переконаний, що хлопці чудово розуміють важливість протистояння з італійцями й з максимальною відповідальністю проведуть підготовчий період. Тепер дуже важливо, аби обійшлося без травм.