13 листопада 2023 11:29

Родрі: "Матч з "Челсі" був пристрасним, забиваєш, пропускаєш - трохи безумство, не той тип гри, який нам подобається"

Півзахисник «Манчестер Сіті» Родрі прокоментував нічию з «Челсі» (4:4) в АПЛ.


«Відчуваємо себе знесиленими. Неймовірна гра, віддаю «Челсі» належне. Думаю, вони провели прекрасний матч. Не думаю, що ми були в кращій формі, якщо говорити про індивідуальності.


Ми припустилися певних помилок. Не звикли пропускати 4 голи. Проте з іншого боку ми ні разу не втрачали своє лице, були дуже близькими до перемоги.


Ми забили в кінці матчу, але футбол змінився. Зараз компенсовують 8 хвилин - а це значить, що гратимемо ще десь 12 хвилин. Це далеке від того, до чого ми звикли. Навіть гол на 90-й хвилині означатиме, що грати доведеться ще хвилин 10. Особливо не задумуємося над цим, але були близькими до перемоги.


Не думаю, що ми зіграли добре. Команда виснажена, припускалася помилок з м’ячем, ми не були пильними. У «Челсі» є тип гравців, які підходять для їхньої гри з переходами. Тому в таких ситуаціях вони були кращими.


Розумію, фанам подобається такий футбол. Це матч з пристрастями, ти забиваєш, потім пропускаєш - це трохи безумство, не той тип гри, який нам подобається. Але ти не можеш цього обирати. Увага на тому, що це не наш найкращий виступ, але наша команда має впевненість, що ніколи не здамося», - сказав Родрі.