11 листопада 2023 12:15
1

Олег Кузнєцов про невиклик Кревсуна: "Не можемо за всіма стежити. Ще два тижні тому нічого не знали про нього"

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Олег Кузнєцов в коментарі Tribuna.com розказав, чому не викликав в команду півзахисника «Боруссії» Дортмунд U-19 Данила Кревсуна.


– Хотілося б запитати про Данила Кревсуна з «Боруссії» Дортмунд U-19, адже вчора після оголошення списку ця тема набрала розголосу. Які загалом причини цього рішення?

– Просто ми не можемо за всіма гравцями стежити. Дійшла до мене інформація тільки буквально 2 тижні тому, коли ми вже склали всі списки. Ми просто нічого не знали про цього гравця.

– Загалом в молодіжних чемпіонатах Німеччини виступає багато українців. Можливо, вже відбулася якась робота, щоб активізувати скаутинг у цьому регіоні?

– Ще раз кажу – нам важко за цим стежити. Зараз тільки з серпня за ініціативою іспанського тренера молодіжної збірної (Унаї Мельгоси – прим.) зробили такий інститут скаутів. Тобто за кожною юнацькою командою закріплена певна людина, скаут, який повинен стежити. І в Україні за гравцями певного віку, і за кордоном. Тому тільки цим почали займатися. Ще раз кажу, що ми не можемо охопити. Та інформація, яка доходить до нас – ми от нових гравців запросили на цей збір. Я знаю, що і в Польщі багато, і в Угорщині, по всій Європі багато футболістів. Але ми фізично не можемо їх всіх подивитися.

Одна річ – дивитися те, що надсилають і мені, і на службу нарізки якісь. Але там нічого не видно та нічого не зрозуміло. Якби була можливість якийсь збір провести в Європі та запросити, то тоді б ми подивилися багато гравців. А так, ще раз кажу, що чисто фізично не можемо.

– Також цікавить ситуація щодо Андрія Фірмана з «Ювентуса». Минулого року ви його викликали у збірну U-17, але зараз в U-19 він не проходить. Які причини у цьому випадку?

– Також, ще раз кажу, ті люди, які рекомендували – ми прислухалися до них, брали на еліт-раунд в Італію їх. Тобто вони до цього з нами жодних товариських турнірів не проводили. І судячи з того, що ми бачили, в Італії вони не особливо нам допомогли. Той же Фірман, потім ще був з «Мілана», чи… не пам’ятаю зараз вже, один в «Ювентусі», один в «Мілані». Але я не сказав би, що вони були на голову вище футболістів, які грають в Україні. Ми за ними стежимо, але на сьогоднішній момент вважаємо, що на їхні позиції є сильніші гравці в Україні, - сказав Кузнєцов.


Фото - УАФ

Боже, какой бред я только что почитал....

Всего лишь капитан и лидер Боруссии U-19 Кревсун - сильнейшей команды Бундеслиги. А тут ещё Фирман какой-то... То ли из Милана.... То ли из Юве....

Мы не можем же за всеми следить! Так идите в отставку, раз не можете следить! Этот треш.... Гребанный совок, до сих пор тут...