9 листопада 2023 11:11

Гаррі Кейн: "Цього разу ми краще контролювали гру"

Форвард німецької «Баварії» Гаррі Кейн поділився емоціями після перемоги над турецьким «Галатасараєм» у домашньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів.


«Це була складна гра, як ми й очікували. Гостьовий матч був схожим. Мені здається, що цього разу ми краще контролювали гру. Особливо в першому таймі – при переходах ми діставалися останньої третини поля і просто не вистачало останнього пасу чи завершення. Знали, що у другій половині слід зберегти цей імпульс.


Трансфери завжди вимагають багато чого на полі та в житті. Звичайно, завжди трохи більше тиску та очікувань, але, звичайно, я дуже радий початку свого життя в Мюнхені. Це заслуга команди. Команда грає добре, довкола мене – чудові гравці, які налаштовують та дають шанси.


Ми офіційно виграли групу, і це чудово. Думаю, це демонстрація того, де хочемо бути як команда. У Копенгагені та проти «Галатасарая» були складні гостьові ігри, тож розпочати груповий етап чотирма перемогами у чотирьох матчах та зайняти перше місце – вже заслуга хлопців та персоналу. Можна порадіти, але ми знаємо, що кінець справи – плей-офф», – сказав Кейн.


Нагадаємо, що «Баварія» обіграла «Галатасарай» з рахунком 2:1 та Гаррі Кейн забив обидва голи німецької команди.