9 листопада 2023 09:11

Тренер "Бенфіки" Шмідт: "Вчорашня гра показала велику різницю між нами та "Сосьєдадом"

Головний тренер «Бенфіки» Рогер Шмідт прокоментував виліт з групового етапу Ліги чемпіонів після матчу 4-го туру проти «Реала Сосьєдада» (1:3).


«По-перше, вітаю «Реал Сосьєдад» з перемогою і виходом у плей-оф, вони на це заслужили. Ми жахливо провели перший тайм. Він почався не дуже добре, перший гол був пропущений після розіграшу стандарту. Ми втратили впевненість, а наші суперники набули її, але це не є виправданням.


Сьогоднішня гра показала велику різницю між нами та ними. Інтенсивність, з якою вони грали, компактність, зосередженість, єдність. Вони були кращими за нас у всіх цих аспектах, і саме тому вже до перерви матч був майже закритий. Суперник показав, як робити різнию та домінувати у грі. Ми не змогли відповісти на це.

Ми були не готовими. Це моя відповідальність, тому що я мушу готувати гравців з точку зору тактики, плану на гру, мотивації та всього іншого. Я виконав погану роботу. Ми дуже розчаровані, особливо я сам. Ми маємо подумати про наш підхід», – сказав Шмідт на післяматчевій пресконференції.

Після чотирьох турів «Бенфіка» з нулем очок посідає останнє місце у групі D. Лісабонська команда вже втратила шанси на вихід у плей-оф ЛЧ, але ще зберігає шанси на Лігу Європи – за два тури, що залишилися потрібно обійти «Зальцбург», у якого три очка.