8 листопада 2023 21:38

Бербатов: "Антоні час перестати робити такі дурні речі, як фінти. Вони марні"

Колишній нападник «Манчестер Юнайтед» Дімітар Бербатов поділився думкою про бразильський вінгер «червоних дияволів» Антоні.


«Очевидно, що тен Хаг живить до Антоні слабкість, тому що кожен тренер так ставиться до певних гравців. Антоні має виправдовувати довіру тренера щоразу, коли він виходить на газон. Він повинен викладатись на полі, щоб у такий спосіб сказати: «Так, босс, ви довіряєте мені, а я не хочу підвести вас і команду.

Однак прямо зараз у Антоні це погано виходить. Тому моя порада для нього полягала б у тому, що треба зберігати простоту і не ускладнювати гру надто сильно. У той момент, коли ти починаєш думати, що ти Роналдіньо або Зідан, відчуваючи при цьому проблеми в грі, ти страждатимеш ще більше.

Не намагайся робити дурні речі, такі як фінти, які не приносять користі команді. Ти такий швидкий, використовуй свою швидкість, щоб зайти за спини захисникам, заволодіти м'ячем та почати записувати на свій рахунок передачі чи голи. Ось як це просто. Залишайся дисциплінованим і сконцентрованим — це не так уже й складно», — наводить слова Бербатова Daily Mail.