2 листопада 2023 09:44

Террі розповів, як Моурінью погрожував посадити його на лаву

Колишній капітан «Челсі» Джон Террі розповів, як Жозе Моуріньо одного разу пригрозив посадити його і Гарі Кехілла на лавку запасних у середині передсезонного тренування.


«Ми підписали кілька нових великих гравців, і він влаштував гру з володінням м'ячем, у якій ми з Газом розігрували м'яч у півзахисті. Адресатів для пасу не було, і потрібно було пройти через півзахист, щоб потрапити в іншу третину. Ми з Газом пасуємо м'яч, його перехоплюють, ми пропускаємо голи, і він зупиняє сесію.


Я – капітан, Газ – віце-капітан, ми щойно виграли лігу за рік до цього, і він каже: «Ви двоє, ви можете йти на х**. Я піду і підпишу Варана і ще одного найкращого захисника у світі за 100 мільйонів фунтів стерлінгів, а ви двоє можете сидіти на лавці і спостерігати за ними».


Ми з Газом сказали: «Чорт забирай, ми виграли лігу минулого року». Ми не могли повірити в це. Потім ми подивилися один на одного і подумали: «Гра почалася». Я запевняю, що до кінця тренування ми з Газом тільки й робили, що надирали всім зад.


Рівень тренувань підвищився, і нові гравці говорили: «Боже мій, він тільки-но поставив на місце капітана і віце-капітана. Він головний.

Коли ми йшли з поля, він обійняв мене і Газа, які йшли з поля, і сказав нам: «Ось чому ви – мій капітан і віце-капітан», – сказав Террі.