30 жовтня 2023 19:32

"У стилі Кварцяного": Вацко розповів про манеру тренування нового наставника "Шахтаря"

Український журналіст Віктор Вацко розповів про те, як гравці Шахтаря сприйняли новопризначеного наставника донецької команди Маріно Пушича.


Коментатор Віктор Вацко розповів про сприйняття футболістами Шахтаря нового головного тренера донецької команди Маріно Пушича.


«Поки що позитивне сприйняття нового головного тренера. У тактичних вимогах Пушича багато того, з чим команда знайома ще з часів роботи із Де Дзербі. Можливо, не вся команда, але переважна більшість. Подібні вимоги взаємодії з переміщенням з і без м'яча, вихід із оборони», – сказав журналіст в ефірі «Вацко Live».


Також Віктор додає такі слова стосовно стилю тренування балканського коуча:


«Пушич на тактичному занятті перед матчем із Барселоною (1:2) на відео показав ці моменти і всі це легко сприйняли, адже це щось, що вони вже знають, робили та вміють. Пушич інтегрований у тренувальний процес. Він особисто проводить тренування, теоретичні заняття, багато що пояснює, акцентує увагу на дрібницях. Усе це у нього на позитиві. Навіть зауваження він робить у позитивній формі у стилі Віталія Кварцяного», - сказав Вацко.