30 жовтня 2023 16:12

Журналіст: "Матч проти "Шахтаря" стане моментом істини для Луческу"

Журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився про нічию "Динамо" у матчі з "Колосом".


- "Динамо" втратило статус лідера чемпіонату за втраченими очками. Попереду матч проти "Шахтаря". Ризикну припустити, що він стане моментом істини для Луческу. Так складалося історично. Матчі проти "Шахтаря" дуже часто штовхали керівництво "Динамо" до серйозних рішень.

Якщо говорити про гру з "Колосом", то порівняно з поєдинками проти "Полісся" та СК "Дніпро-1" кияни зіграли в атаці краще. Кияни створювали гостроту та моменти. Інша річ, що виникали проблеми у завершальній фазі атаки. Той самий Ванат мав два моменти, але двічі пробивав невдало. Караваєв мав супермомент. У другому таймі були два удари Бражка, перекладина. І все це, окрім гола Тимчика, який зіграв як класичний центрфорвард.

"Колос", я вважаю, забив випадковий гол. Мілько прострілив у штрафний майданчик, м'яч прискакав до Лучкевича, і той у дотик чудово увігнав у дальній кут. Гарно, питань немає, але не випадково. Футболісти "Колоса" 8 разів пробили у ворота "Динамо". У нинішньому сезоні жоден суперник не дозволяв ковалівцям такої кількості ударів. У них одна з найгірших атак.