29 жовтня 2023 13:53
6

Владислав Ванат пропустить матч із "Шахтарем"

Нападник "Динамо" Владислав Ванат не зіграє у матчі 13-го туру Прем'єр-ліги проти "Шахтаря".


Динамівець був вилучений в останньому поєдинку киян із "Колосом" та отримав дискваліфікацію.


"Динамо" зіграє із "Шахтарем" 3 листопада.

Вони вже пів чемпіонату пропустили, мабуть думають ,що ще на зборах і йдуть контрольні ігри.... Де результат не має значення.... Не ДК , а київський "ТУРИСТ" ,ось справжня назва команди для цих гравців...
Ванат підхопив зірочку і якщо йому не вставити пістон,гравець буде загублений.
Не хочу захищати Ваната, але суддя був заряджений кого небудь з киян вигнати з поля, ось і вийшла жертва з нападником... подивіться любий чемпіонат в Європі, ВАР там дійсно працює, дивляться дуже довго повтори з різних ракурсів, але суддя навіть не пішов дивитись ВАР, дотик в ногу там був, думав зразу що жовта захиснику, а не нашому гравцю.... а так суддівський корпус вирішив нас залишити у меншості.
Сховати
Олександр, ВАР працює тільки для визначення легітимності голу, пенальті чи прямої червоної картки. Жовті карти ВАР не переглядає, не важливо перша чи друга. Не потрібно виправдовувати тупість гравця.

І вже котрий раз переконуюся, що дід втратив свою чуйку і вже не вміє вчасно впливати на гру команди під час гри. Хороший тренер має відчувати своїх гравців та розуміти коли їх потрібно замінювати
Ванат вчинив як дитина. Наступна гра з Шахтою, а він "відпочиває"... Оце відповідальність і дисципліна в команді ((( В колгоспній команді вже нанесли б макіяж, а в Динамо - "понять, простить и выписать премию".
І хто Ванату лікар? Знаючи, що в тебе вже є жовта картка, робити отакий примітивний "нирок", та ще й під носом у судді? Пам'ятаю, колись отаку дурну червону картку з-за симуляції заробив молодий Роман Зозуля. Що ж, тепер чекатимемо дебюту в основі Динамо Матвія Пономаренка? Він зараз в хорошій формі. Беніто ж грає надто прммітивно, просто пре як танк.