29 жовтня 2023 10:47

"Трубін – жертва закону Мерфi": вболівальники "Бенфіки" неоднозначно прокоментували резонансний виступ українця

Фото - ua.depositphotos.com


Вболівальники лісабонської Бенфіки відреагували на виступ українского воротаря Анатолія Трубіна в матчі проти Каса Піа (1:1) в рамках чемпіонату Португалії.


У суботу, 28 жовтня, Бенфіка вдома розписала мирову з Каса Піа (1:1) у дев'ятому турі чемпіонату Португалії.


Український голкіпер господарів Анатолій Трубін у цій грі відбив пенальті та пропустив м'яч поміж ніг, який зрештою коштував команді перемоги.


Вболівальники Бенфіки відреагували на неоднозначний виступ 22-річного українця. Більшість стала на захист Анатолія у моменті з пропущеним голом, вказавши на помилку Давіда Юрасека.


joaopscharrua: «Якби не Трубін, ми мали б ще одну поразку вдома цього року».


Saltyperson_: «Трубін припустився 1 помилки з 20 сейвів, відбив пенальті і це його вина, що Юрасек навіть не морочиться з приводу удару?».


flavius_pt: «Трубін великий гравець, але ми повинні дати йому час, він дуже цінний хлопець».


lamorrodrigues: «Дискусія зараз невдячна, бо кожен захищає свого фаворита. І відсутність 11-го номера (Анхеля Ді Марії) також сильно втомлює тренера, бо здається, що він добивається того, чого просять уболівальники. Юрасек і Трубін — лише жертви закону Мерфі… Просто кожен пропущений гол призводить до однієї й тієї ж розмови».


S1904_:
«Засуджуйте мене, але, на мою думку, Трубін практично не винен у голі».


profeta_bs: «Коли Трубін один із найкращих на полі проти колоса Каса Піа...».


Однак дехто з фанатів Бенфіки вважає, що Трубін дійсно винен у моменті з пропущеним голом.


silvaaa_00: «Вибачте, але Трубін винен, що не до кінця закрив ближній кут. Якби він був закритий, то не було б голу. Проте саме Юрасек винен, що стався цей епізод».


miguelbettenco5: «Бенфіка у січні має спробувати продати Трубіна, Кокчу, Кабрала та Юрасека принаймні за ту ціну, яку вони купили!».


ELComandante333: «Трубін перетворився з героя в антигероя».