28 жовтня 2023 17:48
2

Володимир БРАЖКО: "Потрібно звертати увагу на свої результати. Ми не виграємо вже три матчі поспіль, а потрібно вигравати в кожному"

Півзахисник «Динамо» Володимир Бражко прокоментував виїзний поєдинок проти «Колоса» (1:1) в рамках 12-го туру чемпіонату України.


- У першому таймі зіграли добре – володіли ініціативою, забили гол, тримали м’яч. На другий тайм, напевно, вийшли трохи розслабленими, і якось усе пішло не за нашим планом – десь не добігли, не дотиснули… Загалом, на мій погляд, гра складалася добре для нас, лише результат підкачав.


- Вилучення сильно вплинуло на гру?

- В принципі, стало менше атак із нашого боку, більше потрібно було грати в обороні. Але при цьому мали моменти, аби вирвати перемогу. Тепер потрібно налаштовуватися на максимальний результат у кожному наступному поєдинку.


- Ваната підтримали чи, навпаки, критикували?

- Ніхто не критикував. Це футбол, із кожним може таке статися.


- Наскільки важко було грати за такої вітряної погоди?

- Вплинуло, звичайно, але нічого не поробиш і потрібно грати за будь-якої погоди.


- Здалося, що «Колос» активніше за нашу команду розпочав гру…

- Я би так не сказав. Вони спробували застосувати високий пресинг, але ми добре виходили з-під нього, взяли м’яч під свій контроль та в першому таймі загалом зіграли добре.


- У команди з Ковалівки це вже сьома нічия від початку сезону…

- Потрібно звертати увагу на свої результати. Ми не виграємо вже три матчі поспіль, а потрібно вигравати в кожному. Будемо робити тепер усе від себе залежне та віддаватися на полі в наступних поєдинках.


- Який загалом моральний стан у команді на тлі останніх результатів?

- Звичайно, позитивним його не назвеш. Ми розуміємо, скільки втрачено очок. Тож потрібно краще тренуватися, грати в матчах, і тоді все буде залежати лише від нас.

Менше язиком, більше ділом. Достали своїми виправданнями. Скоро Минай (не для образи минайців) буде бити "пташенят" Луческу з рахунком 5-0 та 7-0... Ці мажори вже достали... Пробачте за злість.
Не ті емоції в хлопчини, не ті слова..
Нє ну забив той штрафний був би героєм звичайно.
А так, на 2й тайм вийшли трохи розслабленими- а якого біса??
Шо рахунок 0-3 був?!
Хто це в роздягальні має контролювати? Ваш настрій.
ЙоЙо в принципі все вірно прокоментував. Цю блювоту нам і далі дивитися....
Срака, панове