27 жовтня 2023 22:22

"Зараз він розмовляє англійською краще за мене": захисник "Брентфорда" розповів про розвиток Ярмолюка

Захисник Брентфорда Крістоффер Аєр розповів про свого одноклубника – українця Єгора Ярмолюка. Аєр зазначив прогрес у розвитку Єгора.


«Я дуже близький з Ярмолюком протягом тривалого часу. Він майже не розмовляв англійською, коли приїхав сюди, і з тим, що пережила його країна, це було важко. Ви повинні поважати, що йому було непросто переїхати сюди, йому потрібен був час, щоб освоїтися.


Коли він вийшов на поле, ви побачили, наскільки він потужний розвинений. Зараз він розмовляє англійською майже краще за мене, тому його розвиток був неймовірним. Я радий за нього. Ми повинні терпіти з молодими гравцями, але те, що він показує щодня на тренуваннях, дуже позитивне».


Аєр також сказав про характер Єгора.


«Він надзвичайно зосереджений. Спочатку я думав, що це тому, що він сором’язливий і йому важко володіти англійською, але навіть зараз він надзвичайно зосереджений – це його характер», – сказав Аєр в коментарі для клубного каналу Брентфорда.


Ярмолюк став 11-м українцем, який зіграв бодай один поєдинок в англійській Прем’єр-лізі. В цьому сезоні він також зіграв за Брентфорд в поєдинку 1/32 фіналу Кубку футбольної ліги проти Ньюпорту (2:1).


Брентфорд після дев’яти турів має в активі десять очок та посідає 14 сходинку в турнірній таблиці АПЛ.


Фото: ФК "Брентфорд"