26 жовтня 2023 11:00

Едді Хау: "Не думаю, що "Ньюкасл" заслуговував на поразку в матчі з "Боруссією" Д"

Головний тренер «Ньюкасла» Едді Хау прокоментував поразку в матчі з дортмундською «Боруссією» (0:1) в ЛЧ.


«Тактично «Боруссія» зіграла добре, вони створювали нам проблеми в центральних зонах. У другому таймі ми були набагато кращими, але на жаль, м’яч не влітав у ворота. Ми грали з наміром, але протистоїмо елітним командам. Робиш тільки половину помилки - тебе карають.


У другому таймі ми покращили гру, бо створювали моменти, а каркас воріт завадив нам. Тепер нас очікує тяжкий шлях у групі. Буде важко, але ми в Лізі чемпіонів. Ніщо не дається легко. У деяких важких ситуаціях нас очікує перемога. Тепер потрібно струсити пил і бути готовими до наступного тижня.

Нам потрібно сісти та проаналізувати гру. Коли знову граєте з командою так швидко, потрібно попрацювати, як ми пристосуємося, подивитися, чи зможемо ми досягти результату.


Не думаю, що ми заслуговували на поразку в матчі з «Боруссією».


Ісак залишив поле через пошкодження після удару. Мерфі пішов з чимось схожим на серйозну травму. У нас невеликий склад. Це, напевно, найбільше розчаровує в цьому матчі. Схоже, в Ісака рецидив травми паха, це має серйозний вигляд. У Мерфі, ймовірно, вивих плеча», - сказав Хау для TNT Sports.


«Ньюкасл» перебуває на 3-й позиції у групі ЛЧ. Наступний матч - 28 жовтня в гостях проти «Вулвергемптона» в АПЛ.