26 жовтня 2023 00:04

ПСЖ розгромив "Мілан", "Боруссія" Д мінімально перемогла "Ньюкасл"

Парі Сен-Жермен на своєму полі здобув велику перемогу над Міланом в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів – 3:0.


В перші півгодини проходила більш-менш рівна боротьба, але потім парижанам вдалася якісна швидка атака. Воррен Заїр-Емері віддав на Кіліана Мбаппе, той розхитав Фікайо Томорі і розібрався з Майком Меньяном.


У другій половині ПСЖ швидко подвоїв рахунок. Гол Усмана Дембеле ВАР відмінив (порушення правил у процесі атаки), але вже за декілька хвилин екс-вінгер Барселони став співучасником взяття воріт, де вирішальний дотик залишився за Рандалем Коло-Муані.

У час, що залишився, півшанси повернути Мілан у гру мали Рафаель Леау та Олів’є Жиру, але господарі втрачали ще більш явні моменти. Так, Меньян видав неймовірний сейв після чергового удару Мбаппе. Але і він не врятував після точного удару Лі Кан Іна (Заїр-Емері записав у свій актив другий асист).

Мілан програв вдруге поспіль, після поразки у чемпіонаті (також сухої) від Ювентуса. З двома очками команда Стефано Піолі замикає квартет F, причому вона жодного разу не забила за три тури. Паризькому клубу перемога дозволила набрати 6 очок та очолити групу.

ПСЖ 29 жовтня зустрінеться у Лізі 1 з Брестом. Мілан того ж вечора зіграє в Серії А проти Наполі в гостях.


Боруссія Дортмунд мінімально обіграла Ньюкасл у виїзному матчі 3-го туру групової стадії Ліги чемпіонів – 1:0.


Єдиний м'яч у поєдинку був забитий наприкінці першого тайму. Три очки гостям приніс Фелікс Нмеча.


Боруссія Д набрала 4 очки та піднялася на друге місце у групі F, випереджаючи Ньюкасл за результатами особистих зустрічей. Лідирує у квартеті ПСЖ (6 очок). Замикає турнірну таблицю Мілан (2 очки).

7 листопада Боруссія та Ньюкасл зіграють у Дортмунді. Початок о 19:45 за київським часом.


Ліга чемпіонів. Група F. 3-й тур


ПСЖ – Мілан 3:0 (1:0)


Голи: Мбаппе, 32, Коло-Муані, 53, Лі Кан Ін, 89


Ньюкасл - Боруссія Д 0:1 (0:1)


Гол
: Нмеча, 45