25 жовтня 2023 18:02

"Динамо" U-19 готується до матчу з "Колосом"

Юнацька команда «Динамо» готується до гри з «Колосом», що відбудеться найближчої п’ятниці.


Нагадаємо, незважаючи на гостьовий для «біло-синіх» статус, цей матч відбудеться на клубній базі «Динамо» у Віті-Литовській.


Після поразки від «Полісся» у позаминулому турі, у минулому підопічні Ігоря Костюка виправили стан справ та здобули вкрай важливу перемогу над прямим конкурентом у боротьбі за чемпіонство, «Дніпром-1», перемігши з рахунком 2:0.


Наразі кияни посідають друге місце, відстаючи на два очки від «Шахтаря». Наступний суперник киян, «Колос», знаходиться у середині таблиці юнацької першості. Динамівці готуються до цієї гри з рішучим налаштуванням та у хорошому настрої. Продуктивній роботі не завадила навіть сильна злива, що акомпанувала ранковому тренуванню команди у середу. А чудовий дренаж клубної бази киян не завадив роботі у вкрай важких, майже екстремальних погодних умовах.


У четвер вранці «біло-сині» проведуть передматчеве тренування, після якого залишаться на базі. Також на команду чекає теоретичне заняття. А сам матч відбудеться на НТБ «Динамо» цієї п’ятниці. Початок – о 13:00.


Фото: ФК "Динамо"