24 жовтня 2023 12:53

Мхітарян: "Я завжди робив усе, щоб намагатися грати та викладався на 100%"

Півзахисник «Інтера» Генріх Мхітарян поділився очікуваннями від матчу 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів із «Зальцбургом».


«Щось змінюється, коли ми граємо в ЛЧ? Нічого не змінюється, кожна гра справді важлива для нас. Ми розуміємо, що розпочали не найкращим чином проти «Реал Сосьєдада», але дуже добре виступили проти «Бенфіки», тому ми хочемо продовжити нашу гру.

Ми натхненні і готові більше, ніж будь-коли. У матчі з «Бенфікою» ми вже показали, що хочемо вигравати ці матчі і завтрашній день не буде винятком; ми зробимо для цього все, що в наших силах.
Чи очікував, що стану важливим членом команди? Розмовляючи з головним тренером перед переходом, я сказав йому, що прийшов допомагати команді та віддавати все заради гри, але рішення про вибір приймав він. Я завжди робив усе, щоби намагатися грати, і викладався на 100%. Я ніколи не був гравцем, орієнтованим на оборону, але в ролі півзахисника, яку я граю, я маю намагатися допомагати команді на обох етапах гри», — наводить слова Мхітаряна офіційний сайт «Інтера».