23 жовтня 2023 23:58

Яремчук втратив місце у стартовому складі "Валенсії": українець вийшов на заміну у переможному матчі з "Кадісом"

Валенсія обіграла Кадіс у домашньому поєдинку десятого туру іспанської Прімери, який відбувся 23 жовтня на стадіоні "Месталья" (2:0).


Український форвард левантійської команди Роман Яремчук розпочав гру на лаві запасних після двох поспіль матчів у стартовому складі. Головний тренер Валенсії Рубен Бараха випустив нападаючого на заміну замість Уго Дуро на 75-й хвилині зустрічі за рахунку 2:0.


Господарі вийшли вперед на четвертій хвилині поєдинку – марокканський хавбек Селім Амалла віддав передачу на лівого захисника Хосе-Луїса Гайя. Капітан Валенсії ефектно перекинув голкіпера Кадіса Конана Ледесму з гострого кута та відкрив рахунок.


На 22-й хвилині півзахисник гостей Роберт Наварро отримав пряму червону картку від арбітра Пабло Гонсалеса Фуертеса за грубий фол на Пепелу у центрі поля та залишив свою команду у меншості.


Через три хвилини Уго Дуро ударом головою зблизька збільшив перевагу Валенсії до двох м'ячів.

Команда Барахи у другому таймі впевнено контролювала перебіг поєдинку.


Через три хвилини після виходу на поле Яремчук ударом головою відправив м'яч у ворота Кадіса після навісу Гаї з лівого флангу, але арбітр зафіксував офсайд у українського форварда.


Чемпіонат Іспанії. Десятий тур


Валенсія – Кадіс – 2:0


Голи: Гайя (4), Дуро (25)


Вилучення: Наварро (22)