23 жовтня 2023 13:39

Сини гендиректора "Црвени Звезди" побили агента Марушича. Гравцю "Лаціо" погрожували зброєю, його мати штовхнули, вона зазнала травм

Сини менеджера «Црвени Звезди» напали на гравця «Лаціо» та його агента.


Урош Янкович, представник захисника «Лаціо» та збірної Чорногорії Адама Марушича, розповів про інцидент, який трапився після матчу з командою Сербії. За словами агента, на машину, в якій він їхав разом із Марушичем та його родиною, напали озброєні люди.


Янкович заявив, що зловмисники врізалися в автомобіль та перекрили йому шлях.


«Після того, як вони врізалися в машину, в якій знаходився мій водій, на джипі, що їхав з протилежного боку вулиці, вони напали на мене, Марушича, його дружину та матір.

Вони вдарили мене пістолетом у скроню, а сини Звездана Терзича та власника клубу «Нана» несамовито били мене пістолетами по голові та життєво важливим частинам тіла. У мене були зламані вилиця і ліва нога. Мене доставили до клінічного центру, де я переніс операцію.


Ми були оточені кількома машинами. Мій водій спробував виїхати з місця події, але тут у нього врізалася машина, що їхала з протилежного боку. Я навіть не встиг сісти до машини, як на мене напали ззаду. Якоїсь миті я знепритомнів, а вони продовжували бити мене...

На відеозаписах добре видно, що Терзичі б'ють мене пістолетами. Також видно, що Костадин Терзич спрямовував пістолет у голову та в груди Марушичу, щоб не дати йому допомогти мені, поки вони мене жорстоко били. Його мати, шістдесятирічної жінки, штовхнули і вона отримала травми», – сказав Янкович.


За словами агента, якийсь час тому у нього виник конфлікт із генеральним директором «Црвени Звезди Зоряном Терзичем.

«Я не дозволив йому шантажувати мене і він не міг з цим змиритися. Півтора роки тому він намагався зробити те саме, але безрезультатно. З того часу моя проблема з ним та його сім'єю триває, точніше, з того часу триває переслідування. Вони чекали на мене в кількох місцях», – сказав Янкович.

Сини Терзича, Нікша та Костадин були заарештовані за напад на Марушича та Янковича.