23 жовтня 2023 11:35

Джеймі Реднапп: "Ставлення до Магуайра вболівальників - це ганьба. Його помилки стають мемом, інші гравці МЮ не отримують і чверті цього, коли помиляються"

Джеймі Реднапп вважає незаслуженою критику Харрі Магуайра.


«Як професіонал, я думаю, що ставлення вболівальників до нього – це сором. Куди б він не пішов, власні фанати, уболівальники збірної Англії висміювали його, і це несправедливо.


[Проти Шеффілда] цей хлопець показав, що він важливий гравець. Звичайно, він робив помилки, як і всі, але я бачу, що деякі гравці «Юнайтед», коли вони помиляються, не одержують і чверті того, що отримує він. Але якщо Харрі Магуайр зробить те саме, це стане мемом, і всі почнуть про це говорити. Це несправедливо, і ви можете бачити, що коли він грає, він дійсно змінює перебіг гри.

Чи я вважаю його довгостроковим рішенням для «Манчестер Юнайтед»? Я так не думаю. Останнім часом він у чудовій формі, але я думаю, що йому, можливо, доведеться шукати себе десь ще. Але все ж таки він не заслуговує на ту критику, яку отримує. Це було значно нижче пояса, а іноді й ганебно», – сказав колишній півзахисник «Ліверпуля» в ефірі Sky Sports.