22 жовтня 2023 21:09

Моурінью про 2-річний бан Гомеса: "Я кашляю, але не хочу приймати сиропи та таблетки. Інакше у мене можуть виникнути проблеми з допінг-тестами. Не пам'ятаю його у фіналі ЛЕ"

Жозе Моурінью висловився про позитивний допінг-тест Папу Гомеса.


Нагадаємо, півзахисника «Монці», який став чемпіоном світу у складі збірної Аргентини, було відсторонено на 2 року за допінг - він випив сироп дитини. Позитивна проба була здана незадовго до ЧС-2022, у період виступів Гомеса за «Севілью».

Раніше Гомес, відповідаючи на запитання журналіста про Моурінью, згадав фінал Ліги Європи, де «Севілья» обіграла «Рому» у серії пенальті:

«У мене залишився лише один спогад про нього, і це перемога в Лізі Європи з «Севільєю» проти нього кілька місяців тому».

«Я не пам'ятаю, щоб він грав проти нас у фіналі Ліги Європи. Мені здається, він виходив у півфіналі проти «Ювентуса» з уже позитивним тестом.

Це не мої проблеми. У мене кашель, але я не хочу приймати ні сироп, ні пігулки. Інакше у мене можуть виникнути проблеми із проходженням антидопінгових тестів», – сказав головний тренер «Роми».