20 жовтня 2023 17:07

"Астон Вілла" націлилася на півзахисника "Реала"

24-річний Браїм Діас, який став одним із п'яти придбань "Реала" в літнє трансферне вікно, повернувся до Мадрида після трьох років у "Мілані", сподіваючись закріпитися в складі "вершкових". Однак коуч "Реала" Карло Анчелотті, схоже, не розраховує на Діаса як на гравця стартового складу, хоча, треба визнати, мало хто наразі зможе конкурувати з Джудом Беллінгемом. В активі Браїма Діаса на даний момент – переважно, тільки виходи на заміну, тільки один матч у стартовому складі і забитий гол у поєдинку з "Лас-Пальмасом".


Скористатися цією ситуацією, за даними Fichajes, планує англійська "Астон Вілла", яка, як мінімум, може надати Діасу більшу кількість ігрового часу. Після того, як "вілланів" очолив Унаї Емері, бірмінгемський клуб неодноразово звертав увагу на іспанський ринок. І, ймовірно, надішле факс до Мадрида, якщо ситуація з Діасом залишиться такою, як і наразі – і якщо Браїм твердо наполягатиме на відході у 2024 році.


З іншого боку, після поточного сезону з "Реала" може піти й Анчелотті – а це значить, що у нового тренера шанс можуть отримати й резервісти, зокрема й Діас. Якщо, звісно, клуб не планує продати хавбека після закінчення сезону – по-перше, "Астон Вілла" не є єдиною командою, зацікавленою в купівлі хавбека. Та й новий тренер "Реала" також може прийти в клуб зі списком потрібних йому футболістів.