17 жовтня 2023 08:20

"Ну і що з нього взяти?". Колишній наставник "Динамо" оцінив тренерські перспективи Срни у "Шахтарі"

Колишній головний тренер київського Динамо Йожеф Сабо висловився щодо можливого призначення Даріо Срни на пост наставника донецького Шахтаря.


Сьогодні донецький Шахтар припинив співпрацю із голландським наставником Патріком ван Леувеном. Одним із потенційних кандидатів на заміну цього тренера є Даріо Срна.

Йожеф Сабо відзначив чудову кар’єру футболіста, але не впевнений у тренерських якостях хорвата. Екстренер Динамо заявив, що підтримуватиме Срну, але йому багато чому треба навчитися.

«Срна був чудовим футболістом, але як тренер для мене він загадка. Я навіть не знаю, чи він навчався на тренера. Потрібно знати, скільки давати навантажень, як починати сезон тощо. Я підтримуватиму Срну, він хороша людина, професіонал, але я не знаю, чи вийде у нього в Шахтарі».

Також експерт зауважив, що головному наставнику будь-якої команди потрібні якісні асистенти, однак Сабо не знає кого отримає хорват собі у помічники.

«Срні потрібні хороші помічники. Ван Леувен мав кваліфікованих асистентів, які працювали в пристойних клубах. А кого дадуть Срні: якогось колишнього футболіста? Ну і що з нього взяти?», — заявив Сабо для «Sport-express.ua».