16 жовтня 2023 17:23

"Мені було огидно". Вацко відреагував на скандал з гравцями "Динамо"

Журналіст Віктор Вацко висловився про скандал за участю трьох гравців «Динамо» U-19 Дмитром Кремчанином, Владиславом Геричем та Кирилом Осипенком.


– Я подивився це відео Михайла Ткача і Сашу Алієва з його коментарем про всіх цих випливаючих о 5-й годині з нічного клубу, в той час поки на Сході чи на Півдні таким самим молодим пацанам не до гульок, повністю підтримую.


Чесно скажу, мені було огидно дивитися на цю мажорну п’янь. І ще, до речі, напишіть у коментарях людині, яка 15 років не була у нічних клубах, цей «Boho» нормальний клуб чи якась дешева хе**я? Чому я так питаю ставлю? Просто колись, коли я ходив у нічні клубі, в нормальні клуби у шортах не впускали.


По факту, з цього відео молодих динамівців можна роз***ти тільки з моральної точки зору, що в принципі всі все зробили в медійному просторі. Комендантську годину, принаймні з цього відео, я не бачив, що вони порушили. Були в якомусь приміщення з опівночі до 5-ї ранку – не порушили вони закон про комендантську годну. До опівночі можна на вулиці були, після 5-ї години ранку – також. Режим вони порушили, і це питання до клубу – клуб, я читав, їх оштрафував.


А про реакцію в Інстаграмі про журналюг я вам відповім питанням на питання – а з чого ви взяли, що це футболісти писали? От я не бачив там Ярмоленка, Зінченка, Степаненка, Мудрика, Матвієнка чи Бущана. Я не бачив там гравців національної чи молодіжної збірної України. Був Сігеєв, правда, але одразу видалив свій коментар і написав спростування. А футболістів серед цих лайкарів я не бачив. Можливо, там були люди, які думають, що вони футболісти? Поки що вони всього лиш люди, які займаються футболом.


Але зрештою, я серед дійових осіб цієї історії не помітив людей, які здатні думати. Тому що той, хто здатний думати, не буде творити і підтримувати моральну хє**ю в такий час, в час війни. Хлопчина з «Гірника-Спорт», який написав цей пост, 20 років йому, забив аж 1 гол в кар’єрі. Ну серйозний нападник.