15 жовтня 2023 19:10

Олександр Караваєв про гол Північній Македонії: "Вийшло дуже добре"

Захисник збірної України Олександр Караваєв прокоментував перемогу над Північною Македонією (2:0) у матчі кваліфікації Євро-2024.


«Як кажуть, запам'ятовується перше та останнє: коли ми виходили, яка була підтримка вболівальників протягом всього матчу. Ну й останній гол, так. Вийшло дуже добре. Хочу ще раз повторитись, що історія реально циклічна. 8 років тому я в жовтні, але 9 жовтня, дебютував саме з цією командою. І також я виходив на заміну на 86-й хвилині за рахунку 1:0, і ми забили ще другий м'яч. Тоді це був не я, а зараз вже я. Дуже приємно. Вся команда робила все, що казав тренерський штаб.


Головне, що зіграли дуже добре в обороні. А в атаці всі бачили, що ми можемо створювати багато моментів. Потрібна реалізація. Головне, що за рахунку 1:0 всі грали в ту гру, яка нам притаманна і довели до кінця ще одним забитим м'ячем. Звісно, хочеться одразу реалізовувати всі моменти, щоб була спокійніша гра, але є як є. Головне - перемога. Залишилось ще 2 гри. Будемо налаштовуватись ще краще», - сказав Караваєв.


Олександр Караваєв забив другий гол збірної України у компенсований до другого тайму час.