14 жовтня 2023 12:30

Модрич може попросити "Реал" продати його у січні – це залежатиме від ігрового часу хавбека між паузами на матчі збірних. Клуби МЛС стежать за ситуацією

Лука Модрич може піти з «Реала» на тлі нестачі ігрової практики.


Цього сезону 37-річний футболіст вийшов у стартовому складі мадридської команди всього 4 рази. У 66% випадків він розпочинав матчі на лаві запасних.

Як повідомляє Relevo, минулої весни хорват продовжив контракт із «Реалом», оскільки йому пообіцяли роль основного гравця – інакше він покинув би команду. Однак зараз Модріч незадоволений своїм ігровим часом – він посідає 15 місце серед гравців «Реала» за кількістю проведених на полі хвилин.

Зазначається, що період між паузами на матчі збірних відіграє велику роль у вирішенні гравця щодо його майбутнього. Модрич може попросити клуб продати його в січні – це багато в чому залежатиме від кількості ігрового часу, яку йому нададуть до паузи у листопаді. У цей період "Реал" проведе 6 матчів.

За ситуацією з хавбеком стежать клуби МЛС та азіатських ліг. Втім, не виключений варіант, коли Лука залишиться в «Реалі» навіть за малої кількості ігрового часу.