14 жовтня 2023 10:52

Гарет Саутгейт: "Не розумію, навіщо вболівальники на "Уемблі" освистували Хендерсона"

Головний тренер збірної Англії Ґарет Саутґейт поділився думками про поведінку деяких уболівальників на «Вемблі», які освистали Джордана Гендерсона під час товариського матчу з Австралією (1:0) після його заміни.


«Я справді цього не розумію. Він провів 79 матчів за збірну Англії, його відданість та вклад у розвиток цієї команди є винятковими. Його роль на полі та поза ним надзвичайно важлива. Він взяв під своє крило таких гравців, як Беллінгем. Джордан є зразком для команди в усьому, що він робить.

Деякі люди вирішили освистати його. Я справді не розумію, для чого. Я знаю, що саме стало цьому причиною, але я не бачу логіки в тому, щоб освистувати гравця, який вкладає своє серце і душу в гру за Англію. Навіщо це робити? Як це допоможе йому чи команді?

У вівторок ми гратимемо з Італією, давайте підтримаємо команду. Я знаю, що цього вечора ми були не на висоті, але ми зробили багато змін у складі. Це команда, яка багато чого досягла, і усі її гравці заслуговують повної підтримки», – сказав Саутґейт.